Levensvragen | Life en Personal Coach | Den Bosch

Als life coach begeleid ik je naar een stille plek waar je jezelf meer en meer kunt gaan zien in al wie je bent. Samen kijken naar de invloeden om je heen die je hebben gemaakt en gebracht waar je staat. Je zult dan ook inzicht krijgen in de kracht van je kwaliteiten en ook waar ze je in de weg zitten. Samen kijken we naar de plekken waar je nog niet gekeken hebt.

Voor wie life coaching?

Voor iedereen die er achter komt dat ‘meer van hetzelfde’ het niet meer is. Wanneer je ontdekt dat je eigen persoonlijke effectiviteit achteruit gegaan is. Voor wanneer je je van binnen onrustig voelt om iets helemaal anders te willen doen, maar je weet niet wat en hoe en een gids zoekt die de aankomende reis kan begeleiden in het zetten van minimaal een eerste stap in het leven.

Life & Personal Coaching met een Jungiaanse en Systemische kijk

We zijn allemaal uit twee ouders geboren. En meer dan we ons beseffen zijn we gevormd door onze ouders en voorouders. Behalve DNA en de directe omstandigheden in de opvoeding, dragen we ook patronen die door generaties overgedragen worden met ons mee. Dat is een rijkdom en wanneer we bepaalde aspecten niet aankijken, kan het ook spannend worden in het leven.

Samen inzicht krijgen in de rol van onze voorouders in de dagelijkse handelingen. Wat heb jij geleerd wanneer het gaat over voor jezelf zorgen, levensvragen of voor een ander zorgen? Hoe is omgegaan met conflicten, emoties, werk, geldzaken, intimiteit? Welke plek had jij, waar waren je ouders er voor jou, of niet?

Door weer door de ogen van jouw eigen innerlijke kind te kijken met de vragen “Wat trof ik aan en hoe ging ik daar als kind mee om?”, geef je jezelf weer een plek van ontspanning. De plek van nu, waar je wél keuzes hebt in plaats van de plek van toen, waar je geen keuzes had. Datgene wat je onbewust hebt meegedragen, bewuster aankijken: “Ga ik hiermee door, of wil ik het nou echt anders?”

Resultaat Life & Personal coaching

Als het makkelijk voor je was geweest had je deze tekst niet gelezen en heb je ook geen coach nodig. Om het écht anders te willen doen moet je bereid zijn om zaken te willen omarmen ook wanneer het pijn doet. De kwaliteiten die er zijn en ook de tegenpolen van die kwaliteiten vormen één geheel. Succes is pas volledig als verlies ook een plek heeft net zoals de dag en de nacht een complete cyclus vormen. Het omarmen van die totaliteit van jouw kwaliteiten en ze daardoor ook ten volle in kunnen zetten zal jouw leven en van je dierbaren waardevoller en rijker maken.

Ben je toe aan een nieuwe persoonlijke stap?

Wil jij voor jezelf onderzoeken of jij een volgende stap kan zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling? Neem dan contact op.